BRA ATT VETA INFÖR BESÖKET

SÄNGKLÄDER OCH HANDDUKAR

Täcken och kuddar finns i alla våra stugor, men kom ihåg att ta med sängkläder och handdukar. Ni kan också hyra paket med sängkläder och handdukar, priset är 200 SEK/vecka per paket. (Innehåller en liten handduk, badlakan, örngott, påslakan och underlakan).

DET PRAKTISKA

Våra stugor är fullutrustade i husgeråd enligt Euro House Standard. Stugor som är utrustade med diskmaskin får två diskmaskinstabletter, kom ihåg att ta med extra.
Det finns en rulle toalettpapper i stugan. Det finns även en diskborste och två disktrasor, en till kök och en till WC. Kom ihåg att ta med extra vid behov, annars går det att köpa i vår jourlivs. 

KAFFE
Det finns kaffebryggare i alla våra stugor och servicebyggnader. Kaffefilter och kaffe kan ni köpa i vår jourlivs eller ta med själva.

GRILL
Våra stora stugor nummer 301-324 är utrustade med grill. Hyr ni någon stugtyp som saknar grill så finns det plats för grill på terrassen, så ta gärna med er egen. Stationära grillar finns vid servicebyggnaderna samt vid strandkiosken. Töm kolen i särskilda behållare vid sopstationerna. 

STÄDNING

Städning ingår ej. Stugan skall städas av gästen enligt vår städlista. Städlistan signeras av gästen och lämnas vid utcheckning. Stugvärden kontrollerar stugan efter avfärd. Vid ej fullgod städning debiteras gästen med minst 2000SEK via faktura. 

Slutstädning kan beställas vid bokningstillfället eller senast vid incheckning och kostar 1000SEK för 3- och 4-bäddstugor, för våra större stugor kostar slutstädning från 1500SEK. I slutstädning ingår ej diskning och soptömning. 

 

INCHECKNING

Incheckning för stugor är från 15:00 och framåt. Incheckning för campinggäster är från 13:00 och framåt. Vid sen ankomst, efter 20:00 ber vi er ta kontakt med receptionen på telefonnummer 0485-23270.

 

UTCHECKNING

Utcheckning för stugor är senast klockan 11:00. Utcheckning för campinggäster är senast klockan 12:00. Vid sen utcheckning debiteras en extra dygnsavgift.

Hitta hit

Kontakta oss

Tel: 0485 - 232 70

Email: info@lottorpscamping.se

Följ oss

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon