BRA ATT VETA INFÖR BESÖKET

ÅLDERSGRÄNS 23 ÅR

Vi har en rekommenderad åldersgräns på 23 år, gäller ej småbarnsfamilj. 

 

INCHECKNING

Incheckning för stugor är från 16:00 och framåt.

Incheckning för campinggäster är från 13:00 och framåt.

Vid sen ankomst, efter 20:00 ber vi er ta kontakt med receptionen på telefonnummer 0485-23270.

 

UTCHECKNING

Utcheckning för stugor är senast klockan 11:00. Har ni bokat slutstädning av er stuga är utcheckning senast klockan 10:00.

Utcheckning för campinggäster är senast klockan 12:00. Vid sen utcheckning debiteras en extra dygnsavgift.

SÄNGKLÄDER OCH HANDDUKAR

Täcken och kuddar finns i alla våra stugor, men kom ihåg att ta med sängkläder och handdukar. Ni kan också hyra paket med sängkläder och handdukar, priset är 200 SEK per paket. (Innehåller en liten handduk, badlakan, örngott, påslakan och underlakan). Stugor som är utrustade med våningssäng gäller åldersgräns på överslafen, 6 år och uppåt. 

DET PRAKTISKA

Alla våra stugor är fullutrustade i husgeråd. Skulle ni sakna något så kontakta receptionen så hjälper vi er. En toalettrulle finns i stugan.  

MIKRO

Några stugor saknar egen mikro, då kan man besöka köken i våra servicehus.

KAFFE
Det finns kaffebryggare i alla våra stugor och servicebyggnader. Kaffefilter och kaffe kan ni köpa i vår jourlivs eller ta med själva.

GRILL
Hyr ni någon stugtyp som saknar grill så finns det plats för grill på terrassen, så ta gärna med er egen. Stationära grillar finns vid servicebyggnaderna samt vid strandkiosken. Töm kolen i särskilda behållare vid sopstationerna och rengör grillen innan utcheckning.

SOPSTATIONER

På området finns två sopstationer, se områdeskartan. Vi är rädda om Öland så källsortera gärna.

STÄDNING

Städning ingår ej. Stugan skall städas av gästen enligt vår städlista. Städlistan signeras av gästen och lämnas vid utcheckning. Stugvärden kontrollerar stugan efter avfärd. Vid ej fullgod städning debiteras gästen med minst 2500SEK, beroende på stugtyp via faktura. 

Slutstädning kan beställas endast vid bokningstillfället, för pris se respektive stugtyp. I slutstädning ingår ej diskning och soptömning. 

Våra 3- och 4-bäddstugor saknar dammsugare, finns att låna i receptionen. 

KLAGOMÅL

Om Du har klagomål skall dessa framföras till oss snarast möjligt. Fel, som uppstår under Din vistelse, bör Du anmäla omgående så att vi kan få möjlighet att rätta till dem. 

 

Gästinformation

Kontakta oss

Kesnäs Fiskarvägen 1

387 73 Löttorp

Tel: 0485 - 232 70

Email: bokning@lottorpscamping.se

Följ oss

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon