COVID-19


Med anledning av coronavirusets framfart i Sverige och världen


Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar. Vi öppnar den 25:e april och hoppas givetvis att viruset försvagats och sprids i mindre omfattning långt innan sommarsäsongen står för dörren. Om situationen mot förmodan skulle fortsätta se ut som den gör nu så kan du vara trygg med att vi kommer göra allt för att alla våra gäster ska kunna vara säkra i sin vistelse hos oss.

 


Camping & stuga - du har ditt egna boende:


•    På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma.

•    Stugorna städas och desinficeras noggrant av välutbildad personal efter varje avresa så även i den typen av boende kan du vara helt trygg med saniteten och ha den kontroll du har hemma.

 


Nya rutiner för servicehus, restauranger, vattenlandet & jourlivs:


•    I alla våra gemensamma utrymmen kommer vi förstärka och utöka rutinerna för städning och desinfektion. Varje servicehus har dedikerad städpersonal som hela tiden arbetar med att hålla desinfektionen och städningen på allra högsta nivå och säkra saniteten. En gång per dag kommer varje servicehus att stängas under en kortare period för att städas och desinficeras noggrant. Det desinfektionsmedel som vi använder är långtidsverkande. 

•    Handsprit kommer placeras ut i alla gemensamma utrymmen, servicehus, restauranger, butik och i vattenlandet. Samtliga av dessa typer av gemensamma utrymmen kommer desinficeras dagligen.

•    I samtliga restauranger/café har du möjlighet till take away-mat om du inte vill sitta inne i restaurangen/caféet och äta.

•    Vi kommer ställa höga krav på vår personal gällande allt som har att göra med hygien och sanitet.

Evenemang/aktiviteter


•    Vi kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller eventuella spärrar för antal personer som får vistas på evenemang och aktiviteter. Antingen kommer evenemangen begränsas alternativt ställas in eller spridas ut på fler ytor/tillfällen i ett sådant läge, för allas välbefinnande. 

•    Samtliga av våra aktiviteter hålls utomhus och kan genomföras på ett säkert sätt ur smittskyddsperspektiv, annars kommer de inte att hållas.

 


Avbeställningsskydd:


•    Vårt avbeställningsskydd (250kr/objekt) gäller som vanligt och du kan avboka mot uppvisande av läkarintyg.

Denna sida uppdateras löpande. Senast uppdaterad 27:e mars 2020. 

 

 


 

Hitta hit

Kontakta oss

Tel: 0485 - 232 70

Email: info@lottorpscamping.se

Följ oss

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon