COVID-19


Med anledning av corona


Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar. 

Fri avbokning fram till dagen innan ankomst 

​•    I dessa tider är det viktigt att du ska känna dig trygg med din bokning hos oss och ha så mycket flexibilitet som möjligt. Vi har gjort tillägg i våra bokningsvillkor (som även gäller dig med en bokning som redan är gjord) som gör att du aldrig behöver oroa dig över att dina pengar ska brinna inne.

Du kan nu oavsett anledning avboka din vistelse fram till dagen innan ankomst och istället få hela ditt inbetalda belopp som ett tillgodo-belopp hos oss. Du kan använda detta belopp för en bokning under säsongen 2022.

För bokningar utan avbeställningsskydd kan nämnda tillgodo-lösning nyttjas så snart bokningen är slutbetald. För bokningar med avbeställningsskydd gäller tillgodo-lösningen redan från det att handpenning är betald.


Camping & stuga - du har ditt egna boende:


•    På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma.

•    Nybokningar kommer att placeras ut med så mycket distansering som möjligt.

•    Stugorna desinficeras noggrant av välutbildad personal efter varje avresa så även i den typen av boende kan du vara helt trygg med saniteten och ha den kontroll du har hemma.

 


Nya rutiner för servicehus, restauranger, vattenlandet & jourlivs:


•    I alla våra utrymmen kommer vi förstärka och utöka rutinerna för städning och desinfektion. Varje servicehus har dedikerad städpersonal som hela tiden arbetar med att hålla desinfektionen och städningen på allra högsta nivå och säkra saniteten. En gång per dag kommer varje servicehus att stängas under en kortare period för att städas och desinficeras noggrant. Det desinfektionsmedel som vi använder är långtidsverkande. Vi vill betona vikten av att hålla avstånd till varandra och undvika köbildning i alla våra utrymmen. Mindre barn är välkomna till våra servicehus tillsammans med vuxen. 

•    Vattenlandet är i år endast öppet för våra boendegäster. Informera era barn om att tänka på att hålla avstånd till varandra. 

•    Handsprit kommer placeras ut i utrymmen, där tillgång till vatten och tvål är begränsad. Samtliga av dessa typer av utrymmen kommer desinficeras dagligen.

•    I samtliga restauranger/café har du möjlighet till take away-mat om du inte vill sitta inne i restaurangen/caféet och äta. Vi kommer att placera borden glesare än vanlig både inom- och utomhus. Alla gästtoaletter har tillgång till tvål och handpapper.

•    Vi kommer ställa höga krav på vår personal gällande allt som har att göra med hygien och sanitet.

Evenemang/aktiviteter


•    Vi kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv när det gäller eventuella spärrar för antal personer som får vistas på evenemang och aktiviteter. Antingen kommer evenemangen begränsas alternativt ställas in eller spridas ut på fler ytor/tillfällen i ett sådant läge, för allas välbefinnande. 

•    Samtliga av våra aktiviteter hålls utomhus och kan genomföras på ett säkert sätt ur smittskyddsperspektiv, annars kommer de inte att hållas.


 

Denna sida uppdateras löpande. Senast uppdaterad 9 oktober 2020. 

 

Hitta hit

Kontakta oss

Tel: 0485 - 232 70

Email: bokning@lottorpscamping.se

Följ oss

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon