AKTIVITETER OCH ÄVENTYR

På Löttorps Stugby & Camping älskar vi äventyr och roliga aktiviteter. Hos oss finns alltid något att göra, för både barn och föräldrar. Testa vår äventyrsgolf med djur i verklig storlek, vårt populära vattenland eller årets nyhet, fotbollsbiljard.

Äventyrsgolf

Vår 9-håls golfbana med djur i verklig storlek är en av våra populäraste aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar, spela under HAPPY HOURS alla dagar mellan 12 och 14 gäller 2 för 1.  

Vuxen 80kr

Barn under 12 år 40kr

 

Vattenlandet bjuder på lek och bus hela dagen med två långa rutschkanor, som faktiskt är Ölands högsta, och en kortare för de mindre. Öppet 19/6-15/8.  Här hittar ni strandkiosken som tillhandahåller allt från glass, slush, dricka, kaffe, snacks till uthyrning av trampbåtar och paddelboard! Öppet endast under högsäsong. 

I år har vi valt att endast ha öppet för våra boendegäster. 

Entrén är gratis för alla boendegäster

 

Vattenlandet

Vår långgrunda kilometerlånga vita sandstrand är en av campingens huvudattraktioner. Promenera längs, den för Öland unika, strandängen eller bara njut av sommarens lugn. Här finns även volleybollplaner för en aktiv dag på stranden.

Pris: Helt gratis!

 

Stranden

Den mycket populära Sportveckan hålls varje sommar på Löttorps Camping under hela vecka 30. Testa spännande sporter passande barn i alla åldrar.

Se mer på www.sportveckan.se

Priser: Se Sportveckans hemsida

 

Sportveckan

Elca stiftelsen

Hela sommaren håller Elca i en massa roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Se hemsida för mer information! På grund av den rådande situationen så har det skett förändringar i årets program. Läs mer på Elcas hemsida. 

www.elcastiftelsen.se

 

Spelhall

Spelhallen har stängt för säsongen 2020. 

 

Hitta hit

Kontakta oss

Tel: 0485 - 232 70

Email: bokning@lottorpscamping.se

Följ oss

  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon